Saunamill OY

Saunamillin on perustanut motivoituneiden henkilöiden ryhmä, jolla on saunanrakentamisesta laaja kokemus ja tietämys. Haluamme tarjoja yrityksille ja yksityisasiakkaillemme laadukkaita saunahetkiä kaikkine asiaankuuluvine elämyksineen. Saunamill suunnittelee, rakentaa ja asentaa kaikki tarvittavat asiakkaan tilaamat laitteet. Tiimiimme kuuluu henkilöitä, joilla on riittävästi kokemusta, jotta voimme rakentaa mahdollisimman yksityiskohtaisia sauna- ja höyrysaunamalleja ja kylpylöitä.

Höyrysaunat

Kosteutensa ja lämpönsä ansiosta höyrysaunoilla on erinomaisia terveysvaikutuksia ja ne ehkäisevät hengitystiesairauksia, lisäksi kertasaunominen kuluttaa 600 kaloria. Saunamill-tiimi on kehittänyt monipuolisen höyryhuonekonseptin, joka mahdollistaa päivittäiselle käyttäjälle, yksityiskylpylöille, hotelleille ja vesipuistoille parhaan mahdollisen kokemuksen. Höyrysaunamme ovat erityinen elämys.

Sauna

Pohjoismaiden ja Viron kulttuureissa höyrysaunoja arvostetaan suuresti ja ne ovat erinomainen rentoutumistapa, niinpä se on myös Saunamill-tiimille tärkeää. Jokainen sauna on meille erityinen ja yksilöllinen. Olemme hakeneet tiimiimme henkilöitä, joilla on paljon kokemusta saunarakentamisesta, ja jotka pystyvät aina tarjoamaan parhaat mahdolliset ratkaisut.